hvordan man slår en bærbar harddisk til en ekstern harddisk

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-05-20

Uanset om du har opgraderet din bærbare harddisk til en større eller bare tilfældigvis har en ekstra bærbar harddisk liggende , ved hjælp af denne indsats for at skabe en anden eksterne harddisk tager meget lille indsats . Den bærbare computer harddisk kan bruges med en bærbar eller en stationær , der giver dig ekstra opbevaringsplads og overførsel af vigtige filer . Fotos , videoer og dokumenter filer er nemme at få adgang til på en anden harddisk , som drevet fungerer som en del af det samlede edb- system

Du skal bruge: .
2 1/2-inch bærbar harddisk kabinet .
Lille skruetrækker ( ekstraudstyr) .
USB -kabel .


1 .
Saml kabinettet i henhold til producentens anvisninger . På nogle modeller , skal du tilslutte ben fastgjort til den ene ende af sagen til harddisken , og skub enheden i kabinettet . På andre modeller , skal du placere harddisken ind i basen og fastgøre det stik , så luk kabinettet med toppen og sikkert med skruer .
2 .
Sæt den ene ende af USB kabel til anlægget .
3 .
Sæt den modsatte ende af kablet til en ledig USB -port på computeren .
4 .
Se skærmen , som dit system automatisk vil erkende, at en ny enhed er blevet tilføjet.
5 .
Klik på " Min computer " ikonet på skrivebordet for at finde det nye drev . Hvis det er nødvendigt , skal du højreklikke på drevet og klikke på det format, mulighed for at slette alle data der findes på drevet .

gode råd og advarsler


 • fleste moderne bærbare og stationære computere kan køre en bærbar drev via USB -porten uden yderligere magt .
 • A 2 1/2-inch USB kabinet vil passe enhver bærbar harddisk . Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har brug for en SATA eller og IDE tilslutning , tage drevet med dig , når du går til at købe anlægget .


 • Previous:nothing Next:hvordan man opbygger en dual- core computer til billige   

  Kommentarer

  Code:
  change