hvordan man tilslutte en stregkode scanner til computeren

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-25

Stregkode scannere kan bruges til at scanne bøger , dagligvarer elementer og alt, der har en stregkode . Selvom du ofte finde disse scannere i butikker og biblioteker , kan de bruges i små virksomheder og husholdninger for organisation og til at holde styr på ejendom . Du tror måske at forbinde en bar scanner er kompliceret , men det kunne ikke være enklere . Bar scannere selv også er temmelig billig
1 .
Find en ledig USB -port på computeren . De fleste bar scannere til computer brug, har en USB- forbindelse . Sæt scanner i havnen og vente på Windows for at finde det .
2 .
Installer den software, der fulgte med stregkode scanner eller en anden software, som du planlægger at bruge i forbindelse med scanneren . En stregkode scanner i sig selv vil gøre noget , medmindre det er software, der kan læse data .
3 .
Start softwaren og forsøger at bruge scanneren . Afhængigt af den software , kan du nødt til at bruge en mulighed for at vælge scanneren , og du kan være nødvendigt at kalibrere scanneren , før det vil virke korrekt .


Previous:nothing Next:Hvordan indtaster jeg tech -tilstand på en Xerox pe220 ? 

Kommentarer

Code:
change