min mus virker ikke på min computer

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-05-11

År siden , var der ingen interface til computeren, men tastaturet . Xerox bidrog til at udvikle den oprindelige muse , men så Apple hyrede et firma , der skabte en mus , der arbejdede meget bedre for en langt billigere pris , hvilket betyder, Apple havde de første pålidelige og billig mus til personlige computere , ifølge IDEO . Nu , selvfølgelig , bruger næsten hver computer en mus eller finger pad , og uden det , ville de fleste mennesker være usikker , hvordan du bruger deres computer <. br > 1 .
Kontroller tilslutningen . Afbryd og tilslut musen , og sørg for det er fuldt tilsluttet , og at kablet ikke er bøjet eller knækket . Hvis musen er trådløs , skal du klikke på knappen Tilslut på musen og den tilsluttede musen porten .
2 .
Check batterierne, hvis det er en trådløs mus . Musen kan stadig give et lys , hvis det er en optisk mus , men batterierne kan være for lav til at kommunikere med computeren . Udskift batterierne til at teste .
3 .
Sluk computeren og genstart . Nogle gange er det ikke et problem med musen så meget som det er et problem med computeren . Genstarte kan løse problemet .
4 .
Tilslut musen i en anden port at teste havnen . Udskift mus, hvis intet andet virker . En computer mus er forholdsvis billigt , og det kan ofte gå i stykker.


Previous:nothing Next:hvordan du installerer SSD som en boot disk 

Kommentarer

Code:
change