Hvordan ændrer jeg hukommelsen på en dell inspirion 700m ?

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-22

Forøgelse af RAM på en computer kan øge ydeevnen og giver dig mulighed for at få mere liv ud af en ældre maskine . Sommetider RAM kan blive beskadiget eller ødelagt og skal udskiftes . Udskiftning RAM på en stationær computer er som regel nemt og meget ens fra den ene model til den anden , men da bærbare computere er lavet til at passe så meget hardware i så lille en plads som muligt , at ændre RAM er forskelligt for hver computer. Dell Inspiron 700m har to RAM slots og kan understøtte op til 2 GB 3 . 3- volt DDR SODIMM hukommelse . Vær sikker på , at du har den rigtige type hukommelse , og at du ikke forsøger at installere mere hukommelse end den bærbare computer kan håndtere

Du skal bruge: .
Lille , cross-skruetrækker
Anti-statisk håndledsrem.
Flade , veloplyste arbejdsområde .


1 .
Sluk computeren og tag strømkablet . Vent mindst et minut, før du fortsætter. Fjern batteriet , og fjern alt tilbehør er knyttet til systemet .
2 .
Vend computeren , så du kigger på bunden . Find den hukommelsesmodul dække i midten , ved siden af luftskrue . Fjern skruerne på dækslet og sæt dem til side . Fjern dækslet . Tilslut din anti-statisk armbånd til en jordet stykke metal . ( Enhver metal på computerens kabinet vil gøre . )
3 .
Fjern alle hukommelse, der er installeret ved omhyggeligt nysgerrige tilbage låsene på hver side af modulet . Derefter forsigtigt , men fast trække ud og op , indtil modulet kommer ud . Må ikke tvinge det fordi modulet kan bryde . Må ikke bruge værktøjer , de kan beskadige modulet .
4 .
Installer det nye hukommelsesmodul med foring op indhakket på modulet med hakket i stikket . Lirke ud klippene på begge sider og skubbe modulet ind i stikket på en 45- graders vinkel . Tryk modulet ind i stikket forsigtigt , men fast og drej den mod computeren , indtil du føler et klik . Hvis der ikke er klik , træk modulet og prøv igen . Rør ikke ved stikkene på forsiden af modulet , håndtere det på kanten af at undgå skader
5
Sæt dækslet og skruerne , og stram derefter skruerne . . Udskift batteriet, og tilslut computeren til , og tænd for den. Du skal bare held erstattes af RAM på din Dell 700m .

gode råd og advarsler


  • Der er to hukommelsesstik på Dell 700 , men kun én er bruger tilgængelig . ( reference 1 pg . 81 ) Hvis du skal udskifte hukommelse i den anden slot du vil annullere din garanti . Instruktionerne i denne artikel vil ikke resultere i en annulleret garanti , hvis de er fulgt korrekt .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan gemme videoer til et SD- kort     

    Kommentarer

    Code:
    change