Hvordan stopper jeg en trådløs sender fra at modtage et signal fra tastaturet ?

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-13

Trådløse tastaturer til din computer kommer i to dele-den faktiske selve tastaturet , og en lille trådløs sender , der sættes i en computers USB- port . Denne sender er den centrale komponent i ligningen-det modtager informationer fra dit tastatur , som det så passerer på din computer . Trådløse sendere operere ud af strøm fra computeren , så hvis du ønsker at få enheden til at stoppe modtagelse af signaler , du bare nødt til at trække stikket ud
1 .
Find USB trådløs sender til din trådløse tastatur . Denne sender vil blive sat i en af USB-portene på din computer . Senderen selv ligner en standard USB -flashdrev i udseende .
2 .
Træk USB trådløs sender væk fra din computer . Dette vil afbryde forbindelsen til computeren , afskære dens magt kilde . Når dette sker , vil enheden slukker , og det vil stoppe modtagelse af signaler fra både computeren og tastaturet .
3 .
Tryk et par tilfældige taster for at sikre senderen modtager noget signal . Hvis du trykker et par taster på dit tastatur og der sker ingenting på skærmen , er enheden ikke længere modtager nogen form for trådløs signal på alle .

gode råd og advarsler


 • Hvis din USB- tastatur trådløse sender er bygget direkte ind i din computer , skal du blot trykke på " Power " knappen på bagsiden af din computer for at slukke den . Det er den samme knap , som du har trykket på i første omgang at tænde den og synkronisere din trådløse tastatur for første gang .
 • Fjernelse af AA eller AAA batterier fra din trådløse tastatur vil også stoppe din trådløse sender modtager et signal . I stedet for at senderen er " off , " intet signal vil blive der udsendes via tastaturet .


 • Previous:nothing Next:hvordan du installerer hukommelse i en Dell Inspiron B130   

  Kommentarer

  Code:
  change