Sådan deaktiverer usb tommelfinger drev

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-26

Tommelfinger drev er både en velsignelse og forbandelse . De gør det nemt at overføre store filer fra en computer til en anden , men dette gør også datatyveri og systemet kapringen en enkel opgave . For at forhindre brugen af USB tommelfinger drev , kan du deaktivere dem gennem systemet registreringsdatabasen manuelt
1 .
Klik på " Start " ikonet på computerens proceslinje . Det er beliggende i nederste venstre hjørne og har Windows billede på det .
2 .
Klik på " Kør "i Windows XP . I Windows 7 eller Vista , skal du klikke på Start -menuen 's " Start Search " tekstfeltet .
3 .
Skriv " Regedit " og tryk på " Enter " tasten .
4 .
Kig i det nye vindue . Dette er den Registreringseditor og bruge det, vi kan deaktivere tommelfinger drev . I venstre rude , vil du se en række forskellige mapper . Dobbelt-klik på " HKEY_LOCAL_MACHINE ".
5 .
Se gennem sub-mapper, der har åbnet og dobbeltklik på " SYSTEM "og derefter dobbeltklikke på " CurrentControlSet . "
6 .
Dobbeltklik på "Tjenester mappen ", og du vil se en lang liste af nye mapper åbne op under den. Rul gennem listen , indtil du finder " USBSTOR " og klik en gang på den .
7 .
Kig på vinduet til højre rude under " Name " på vej til ordet " Start ". Dobbeltklik på " Start ".

8 .
Skift nummer i " Værdidata " tekstfeltet for at " 4 "for at deaktivere USB tommelfinger drev og klik på " OK ". Luk Registreringseditor . Evnen til at bruge USB tommelfinger drev på denne computer er nu deaktiveret .

gode råd og advarsler


 • at aktivere brugen af tommelfinger drev , skal du gentage trin og indtast " 3 "i stedet for "4 " i trin 8 .
 • må ikke redigere andre værdier i registreringsdatabasen , eller du kan skabe flere problemer .
 • Anvendelse af andre metoder til at deaktivere USB- porte kan give andre enheder , såsom mus eller tastatur , til at stoppe fungere .


 • Previous:nothing Next:hvordan du installerer en pioner interne cd -drev til pc   

  Kommentarer

  Code:
  change