Sådan foretages fejlfinding en flatbed scanner

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-02

Flatbedscannere har ikke fordelene ved en ADF ( automatisk dokumentfremfører) , der kan håndtere fodre alt fra to sider langt brev til en flere sider manuskript . Men de har den fordel, enkelhed --- uden dokument syltetøj . Færre bevægelige dele betyder færre chancer for ballade . Problemer med flatbed scannere kan omfatte problemer med opstarten og dårlig billedkvalitet . Følg et par skridt for at fejlsøge din flatbed scanner og løse problemet

Du skal bruge: .
Isopropylalkohol
Klud.


1 .
Sæt scannerens strømkabel i en stikkontakt . Brug AC -adapter , der fulgte med scanneren , og sæt det ind i scanneren selv . Sæt scanner i et ekstra USB- port på computeren og lad computeren installere driverne til scanneren . Din computer kan gøre dette automatisk , eller du kan have til at køre installere programmet fra disken , der fulgte med scanneren . Prøv disken metode, hvis scanneren ikke montere , eller du har problemer med scanninger .
2 .
Drop nogle isopropylalkohol på en blød klud og tør flatbed scannerens glasplade rent , hvis du se striber i det endelige billede . Du kan fjerne scannerens glas som et problem, hvis billedet på skærmen er god , og den endelige trykte billede er dårlig . I dette tilfælde er problemet med printeren , ikke scanneren .
3 .
Varm flatbed scanner op i et par minutter efter du slutter det og før du udfører en scanning , hvis on- skærmbillede har en lyserød eller rød farve .
4 .
Indtast scannerens konfigurationsindstillinger på computeren, hvis du fortsat har imageproblemer . I mange tilfælde håndterer føreren kalibrering af scanneren . Der kan være indstillinger, som du kan justere , også .


Previous:nothing Next:hvordan man åbner en Sony PCG - frv27 laptop 

Kommentarer

Code:
change