Sådan nulstiller blækniveauer på en epson printer

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-27

Nulstilling Epson printer blækpatroner tager kun et par minutter af din tid . Det fjerner den irriterende blæk-indikator advarsel , der popper op hver eneste gang du prøver og print. For at nulstille alle Epson patron , først købe en Epson patron chip reset enhed . Epson gør en nulstilling enhed for hver type Epson patron på markedet . Noget arbejde for flere forskellige typer af patroner , og der er universelle resetters , at arbejdet med printere fra flere mærker som Canon , Epson og HP

Du skal bruge: .
Chip reset enhed til din Epson printer model .


1 .
Køb en chip reset enhed til netop din Epson model nummer (eller en universal enhed , der fungerer sammen med din model patron ) fra en blækbeholder butik . ( Se Ressourcer for et eksempel . )
2 .
Sæt chip reset enhed på et bord med den flade side nedad og takkede vender opad og tilgængelige .
3 .
Line op Epson patron du ønsker at nulstille med takkede området i chippen nulstilles enheden . Skub kassetten ind i enheden , så metallet fanerne på siden af cylinderampullen i linje med faner i reset enheden . Et rødt lys på siden af enheden tændes , når der sker kontakt .
4 .
Hold patronen i enheden, indtil det grønne lys tændes . Fjern patronen fra enheden . Det er nu nulstillet og klar til at gå tilbage i printeren til brug .


Previous:nothing Next:hvordan man kan genvinde i gateway m 1625 

Kommentarer

Code:
change