Sådan nulstiller blækniveauet på Compaq printere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-28

Genopfyldning en blækpatron til en Compaq eller HP model printeren er bare én måde at gemme en sorteper . Du vil dog stadig stå over for en " tom blæk " -indikation på din computer hver gang du forsøger at udskrive et dokument. Dette er uundgåeligt , medmindre du køber en nulstilling anordning til at fjerne fejlen . Denne enhed sender et signal til chip på patronen , fortæller det det er på fuld niveau , at det havde efter at have forladt fabrikken

Du skal bruge: .
Universal chip resetter


1 .
Hold chippen nulstilles enheden i den ene hånd med den kontakt, stifter vender den anden hånd og let tilgængelig .
2 .
Match fanerne på siden af cylinderampullen til den benene på reset enhed . Der skal være en PIN-kode til at kontakte hver fane for reset værktøj til at arbejde ordentligt .
3 .
skabe kontakt mellem patron og enheden ved at trykke dem sammen . Vente med at se , at den røde indikator lyser , kommunikere , at der har fundet kontakter mellem de resetter og patron .
4 .
Tryk de to sammen i omkring fem sekunder, eller indtil du ser et grønt lys på siden af enheden tændes . Dette signalerer, at nulstilling proceduren er afsluttet.
5 .
Installer patronen i printeren via dækslet . Tryk det ind i luftfartsselskabet , og derefter test- udskrive en side ved at åbne et dokument og klikke på " File "og derefter " Udskriv ". Hvis en lav blæk niveau advarsel popper op på skærmen , skal du fjerne kassetten , og forsøge at nulstille proceduren endnu mere ved at følge ovenstående trin igen .


Previous:nothing Next:hvordan man kan omgå HP blækpatron 

Kommentarer

Code:
change