bedste værktøjer til boring en printkort

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-08

Du skal bruge:
Netledning
. USB-kabel .
Blækpatroner .
USB-kabel .
Installations-cd'en .

En af de vanskeligste opgaver , når de fremstiller en printplade ( PCB ) er at bore små huller , der er nødvendige for komponent -forbindelser og case montering . For at sikre nøjagtighed og sikkerhed , skal du montere printet meget sikkert , mens bore disse huller .

CNC Mills

Alle professionelt lavet printkort er skabt ved hjælp af et edb- numerisk styrede ( CNC ) mill . Omkostningerne ved en professionel CNC mølle starter ved $ 5. 000 og kan køre et godt stykke over $ 30. 000. Heldigvis kan du opnå samme resultater for langt færre penge . Du kan finde planer online hjemmelavet CNC møller er beregnet til små produktioner .

Speciale Værktøjer

Mange producenter har produceret håndværktøj til at hjælpe med design og fremstilling af prototyper af nye printkort . For eksempel er micro øvelser ligner dental øvelser , men er velegnede til at arbejde med meget små elektronik . De har variabel hastighed , og kommer med et udvalg af borehoveder beregnet til brug med PCB . . Nogle fabrikanter sælger også bor emner , som du kan bruge til at oprette brugerdefinerede øvelser til specielle applikationer

Multipurpose Værktøjer

Som privat hobby , den bedste løsning er som regel en boremaskine presse og en håndholdt boremaskine , hvilket set- up giver dig mulighed for at klemme printpladen forsvarligt , mens boring kontakt og monteringshuller . Den type fastspænding du skal bruge , afhænger af jobbet . Mindre projekter kan kræve brug af krokodillenæb , mens større projekter kan kræve en skruestik .For mindre komponenter , kan du finde det nemmere at bruge en håndholdt boremaskine . Mange af disse øvelser har ekstraudstyr , der omdanner dem til små søjleboremaskiner for sarte arbejde , og omfatter bor , der er dimensioneret til montering specifikke komponenter . En 1/32-inch ( 0. 8mm ) bit er egnet til de fleste af komponent huller . Det er også perfekt til modstande , kondensatorer , dual inline stikkontakter , og andre fælles komponenter .


Previous:nothing Next:hvad er firewire 1394 ? 

Kommentarer

Code:
change