er det bedre at tage ud den bærbare computers batteri ?

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-27

Det er Harmløs

Ved tilslutning til en stikkontakt ved hjælp af sine medfølgende adapter, din bærbare bruger dette som sin primære energikilde-meget som en stationær computer . Et batteri er ikke nødvendig, når din bærbare computer er tilsluttet en stikkontakt . Det er også anbefales, at du lukker din bærbare computer og fjerne batteriet , inden rengøring .

Der er risici involveret

Hvis den bærbare er strømadapteren kommer unplugged , mens den bærbare computer kører uden batteri , kan det forårsage alvorlige problemer for din computer og du kan miste vigtige data . Laptop strømforsyninger er let fjernes fra computeren . du kunne være en lille slæbebåd væk fra en brækket bærbar

Bottom Line

Undtagen til rengøring , udskiftning eller langtidsopbevaring , er der ingen grund til at fjerne din bærbare batteri . Der er kun få fordele at fjerne batteriet , som din computer stopper opladning af batteriet , når det er fuldt opladet . Hold din laptop batteri i computeren , mens den er i brug tjener som en sikkerhedsforanstaltning mod strømafbrydelser og afbrudt kabler .


Previous:nothing Next:Sådan nulstiller blækniveauer på en epson printer 

Kommentarer

Code:
change