fejlfinding en HP Pavilion dv2000

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-10

Som med enhver computer , kan du opleve problemer , når du bruger dit HP Pavilion DV2000 , der holder dig fra at nyde sin fulde brug . Prøv fejlfinding eventuelle problemer, du først har , i stedet for automatisk at tage computeren med til en butik for reparation . Du kan foretage fejlfinding på så lidt som et par minutter , i stedet for at lade din computer i en butik i et par timer eller mere . Ved fejlfinding eventuelle problemer selv , vil du også spare penge , du ellers ville have betalt til værkstedet

Scroller om Touchpad standser arbejdet


1 .
Gem dit arbejde og lukke alle programmer på computeren . Genstart systemet og teste rulle funktion i samme software , du har oplevet problemer med før .
2 .
Klik på " Start " knappen , og derefter "Control Panel ". Klik på linket kaldet " Classic View " er placeret yderst til venstre i vinduet Kontrolpanel .
3 .
Dobbeltklik på " Mouse " ikon , som åbner et separat vindue . Vælg fanebladet " Device Settings " i dette nye vindue .
4 .
Klik på knappen "Indstillinger" , og klik derefter på knappen mærket " Virtual Rulning ". Klik på det tomme kasser ved siden af " Aktiver Lodret rulning "og" Aktiver Vandret rulning ", så begge har en " X " i dem . Klik på " Ok "for at gemme indstillingerne .

USB -enheder Gentagne Stop Arbejde


1 .
Vælg " Start " knappen i nederste venstre hjørne af skærmen . Højreklik på " Denne computer " ikonet og klik på " Egenskaber "og derefter " Hardware ".
2 .
Vælg " Enhedshåndtering "og derefter dobbeltklikke på " Universal Serial Bus -controllere "for at udvide en liste med valgmuligheder. Højreklik på den første " USB Root Hub " på listen og vælg " Egenskaber ".
3 .
Vælg " Power Management " fanen . Klik på feltet ud for " Tillad computeren at slukke denne enhed for at spare strøm " , så feltet er tomt .
4 .
Klik på " Ok "for at tage dig tilbage til Device Manager menuen . Højreklik på hver af de øvrige "USB Root Hub " links og gå igennem de samme trin som du gjorde med det første.
5 .
Når du er færdig med at fravælge " Tillad computeren at slå denne enhed for at spare strøm " på den sidste USB rod -hub, skal du klikke på " Ok " to gange for at gemme dine indstillinger og lukke de åbne vinduer .


Previous:nothing Next:hvordan man konfigurerer en bror trådløs printer 

Kommentarer

Code:
change