harddisk installation tutorial

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-23

En harddisk , også kaldet en harddisk , er en computers lagersystem . Dette er den computer komponent er ansvarlig for bedriften og adgang til data . Harddisken gør det muligt for dig at gemme filer og programmer , og at have et operativsystem som Windows på din computer . Selvom harddisken er et følsomt stykke udstyr, der kan nemt blive beskadiget med forkert håndtering , er det let at installere . Uanset om du er at samle en ny computer , eller bare brug for mere plads , kan en harddisk blive installeret og være klar til brug inden for få minutter .

Du skal bruge:
Computer
. Stjerneskruetrækker .
Kabler.


1 .
Sluk og tag din computer . Flyt computeren tårnet til et godt oplyst område , og placere den på sin side . Brug en skruetrækker til at fjerne sagen side panel . Skru skruerne i sidepanelet på , findes på sagen bageste . Fjern sidepanelet helt og flytte det ud af din måde .
2 .
Monter drevet på en af din sag 's drevpladser , placeret på forsiden af kabinettet . Drej drevet , så lader sit kabel- havne står bag på computerens kabinet . Line up harddiskens skruehuller med dem på drevbåsen . Skru drevet til bugten forsigtigt ved hjælp af skruer i din harddisk emballage .
3 .
Fastgør båndkablet ( også kendt som IDE kabel ) til den relevante port på den hårde drev . Det er en bred flad kabel, bør indgå med din harddisk 's emballage . Fastgør den anden ende af båndet kablet til bagsiden af cd-rom -drev .
4 .
Fastgør andre data kabel til den tilsvarende port på harddisken . Der er to hovedtyper af harddiske , IDE og SATA . Hvis du har en SATA -drev , se efter en farverig kabel omtrent lige så bred som en snørebånd . Hvis du har en IDE -harddisk , har du et andet bånd kabel i stedet for en SATA kabel . Fastgør den anden ende af dine data kabel til sin matchende port på bundkortet .
5 .
Find en åben strømkabel på din strømforsyning , der har samme antal kegler som strømstikket på din harddisk . Fastgør enden af strømkablet på bagsiden af harddisken .
6 .
Sæt sidehuset panelet og skru den på plads . Re-vedhæfte din computer til sin strømforsyning , og tænd den . Bekræft, at computerens BIOS registrerer den nye enhed . Installere dit styresystem , så nogen drivere eller software forbundet med din computers harddisk .

gode råd og advarsler


 • Tænd for auto-detect funktion i din BIOS efter til dit bundkort manual for at sikre, BIOS registrerer dine komponenter .
 • Hvis din harddisk ikke kan påvises ved computerens BIOS , det kan skyldes en løs kabel . Afbryde strømmen til computeren og fjern siden igen , så test begge ender af hvert kabel sluttet til harddisken .
 • Hvis du bruger flere harddiske , så lad i det mindste en drevbås åben mellem dem . Dette vil hjælpe luften cirkulere bedre i hele kabinettet og holde hver enkelt komponent køligere , hvilket reducerer risikoen for overophedning .
 • Undgå statisk elektricitet , da dette kan stege din computers komponenter . Hver gang arbejder med computere , så prøv at gøre det i et område fri for støv og statisk . Du jorde dig selv ved hjælp af en anti-statisk wristlet eller ved at røre en metalgenstand til at teste for chok først. Undgå at arbejde på tæppebelagte gulve , der kan lede statisk elektricitet .
 • Behandl din harddisk med omhu . Hold det i den beskyttende antistatiske ærme , indtil du er klar til at installere den. Holde den ved dens kanter , når du rører eller transport .


 • Previous:nothing Next:DDR2-hukommelse information   

  Kommentarer

  Code:
  change