hp f380 vil ikke scanne

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-09

HP Scanjet F380 normalt vil scanne dokumenter enten når du trykker på en af scanning knapperne på enhedens kontrolpanel , eller hvis du vælger en scan-funktion via sin software på computeren . HP har forklaret, at en række brugere har kunnet gennemføre en scanning med F380 , undertiden ser fejlen "En fejl opstod under kommunikation med Scanning Device " efter at have forsøgt at scanne et dokument . HP siger, at brugerne kan afhjælpe problemet ved at installere de nyeste drivere og software til scanneren .
1
Naviger til HP 's hjemmeside og klikke på " Downloads og drivere " fanen. . Indtast " Scanjet F380 " i den tomme boks og trykke på " Enter ".
2 .
Klik på det operativsystem, computeren bruger . Klik på " Download " knappen ved siden til den fulde version software og driver indstilling , og vælg derefter en plet på computerens harddisk for at gemme softwaren.
3 .
Dobbeltklik på software ikon for at starte installationsprogrammet. Følg instruktionerne i installationsprogrammet , der skifter afhængigt af operativsystemet , du valgte.
4 .
Tag printerens USB- kablet fra computeren, hvis du fortsat oplever det samme problem . Frakoble en arbejdsgruppe enhedens USB ledning og stik printerens ledningen i stikket , du brugte til den anden enhed .
5 .
Prøv at scanne en gang mere med den nye USB -forbindelsen. Hvis problemet fortsætter , skal du skifte USB-ledninger og prøv igen . Tag scanneren til et værksted , hvis det stadig ikke vil scanne .


Previous:nothing Next:hvordan man finder den cd -drevet i en Acer Aspire 4330 

Kommentarer

Code:
change