hvad er en AGP ?

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-12

Grafikken er brugt i alle aspekter af computere , fra at skabe en simpel tekstbehandlingsdokument til at køre komplekse animationer . En Accelerated Graphics Port ( AGP ) er en fælles komponent, der benyttes med computergrafik og streaming video applikationer

Definition

En AGP er et high- speed kanal til fastgørelse af en video eller grafikkort til en computers bundkort . Grafikkort er hardwareenheder, vise billeder på en computerskærm .

Funktion

Den AGP giver en direkte punkt- til-punkt kilde til din computer til at kommunikere med grafikkortet . Grafikkortet sender data via AGP , hvilke kanaler den til central processing unit ( CPU ) . CPU'en modtager og fortolker data fra grafikkortet , så gør den grafiske .

Process

Den Accelerated Graphics Port beskæftiger AGP hukommelse , som udpeger og gemmer RAM specifikt til brug af grafikkort , yderligere forbedring af hastighed, grafik gengives . AGP bruger også pipelining , en metode til at organisere data , der tillader skærmkort til at modtage flere pakker med oplysninger-eller enheder af binære data-på én gang .


Previous:nothing Next:hvordan du installerer en HP c4385 trådløse printer 

Kommentarer

Code:
change