hvad er firewire 1394 ?

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-08

Udbredt i erhvervs-og forbrugerorganisationer video og lyd opsætninger , FireWire ( også kaldet " IEEE 1394 "og " i. LINK ") er en high- speed digital interface teknologi, der bruges til at tilslutte enheder som video -kameraer , lydkort og harddiske til computere .

Du skal bruge: .
Elledning
USB-kabel .
Blækpatroner .
USB-kabel .
Installations-cd'en .

Historie

Første udviklet af Apple Computers , har FireWire blevet en industri standard seriel bus interface til overførsel af data mellem enheder , der har brug for at flytte en masse data hurtigt . Selv om FireWire første blev introduceret af Apple i 1995 , Sony , Texas Instruments og IBM alle deltog i den fælles udvikling processen

Typer

Som i 2010 , FireWire findes i to typer : . FireWire 400 ( IEEE-1394a ) og FireWire 800 ( IEEE-1394b ) . FireWire 400 sender og modtager data med hastigheder på op til 400 MB /s. FireWire 800 sender og modtager data med hastigheder på op til 800 MB /s.

Funktioner

FireWire -kabler anvendes i de fleste HD- tv bokse i USA . FireWire er også den mest almindelige protokol til overførsel inden for professionel digital video og audio applikationer . En række andre eksterne enheder , såsom eksterne harddiske , tilbyder FireWire kabler som et middel til at forbinde til din computer .


Previous:nothing Next:hvordan man bruger et tv som en skærm med Dell Precision M70 

Kommentarer

Code:
change