hvad er fordelen ved flere pc hukommelse ?

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2012-06-02

I 2007 skrev Christopher Allbritton at " RAM er vigtigere end chip speed " i Popular Mechanics . Dette viser , hvor vigtigt RAM er til en computer . Stigninger i RAM giver stigninger i hastighed og stabilitet

Beskrivelse

RAM står for Random Access Memory . Det er den hukommelse, som computere bruger til midlertidigt at gemme data . RAM kan kun bruges midlertidigt , fordi det er flygtig hukommelse , hvilket betyder at det kun bevarer oplysninger , mens det er tændt .

Betydning

Hver edb-program skal have adgang til RAM til at operere. Nutidens computere kører mange programmer på én gang , kræver mere RAM . Programmer også behov for en vis minimum af RAM til at køre effektivt . Dette er noteret i hvert enkelt program er " minimum systemkravene. "

Fordele

Fordi hver eneste computer program bruger RAM , jo mere RAM , der er installeret på en computer , jo mere RAM er tilgængeligt for software . Da RAM er hurtigere at få adgang til end en harddisk , programmer til at køre hurtigere, når de gemmer data til RAM , end når de gemmer data på en harddisk . Computere med mere hukommelse udviser mere stabilitet --- betyder mindre sandsynlighed for en computer crash .

Reasoning

Harddisk dataoverførsel hastighed er begrænset af harddiskens RPM og mængden af data på harddisken . Oplysninger lagres i forskellige fysiske steder på en harddisk . Computeren kan kun få adgang til data så hurtigt som det kan finde data på spinning harddisken . RAM er hurtigere end harddisk , fordi den ikke har nogen bevægelige dele . Alle oplysninger er tilgængelige uden nogensinde at skulle fysisk flytte RAM .


Previous:nothing Next:hvordan man kan vægbeslag en LCD-skærm 

Kommentarer

Code:
change