hvordan du fjerner en antenne fra en router

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-22

En router bruges til at forbinde computere til internettet . Routeren kan bruges til at skabe en kabelforbindelse eller en trådløs forbindelse . Routere fremstilles af flere forskellige selskaber , der alle tilbyder forskellige features på deres routere . En af de funktioner , der tilbydes af forskellige producenter er en aftagelig antenne . Den standard antenne på routeren kan erstattes med en stærkere antenne . Selv om antennen ikke er vigtigt for trådløst internet -forbindelser , antennen spiller en rolle i den trådløse forbindelse . Hvis du har et stort hjem , eller tykke mure , kan en stærkere antenne være nødvendige for at skabe et trådløst signal i hele dit hjem
1 .
Sluk for routeren fra . Frakoble routeren ud af stikkontakten .
2 .
Vend routeren , så bagsiden af routeren vender mod dig .
3 .
Brug dine hænder til at skrue antennen eller skruen, der holder til antennen på plads . Fjernelse proces kan være lidt anderledes baseret på producenten af routeren , men det vil være oplagt , når man ser på antennen , om antennen eller en skrue skal skrues af.
4 .
Fjern forsigtigt antennen . Afhængig af mærke af router du har , kan antennen enten trækkes udad eller løftes opad til fjernelse .

gode råd og advarsler


  • Kun aftagelige antenner bør fjernes . Forsøg på at fjerne antenner , der ikke er beregnet til at blive fjernet , kan ugyldiggøre producentens garanti og potentielt forårsage uoprettelige skader .


  • Previous:nothing Next:specifikationer for en Inspiron 4150 bærbar computer     

    Kommentarer

    Code:
    change