hvordan du installerer en ekstra SATA harddisk

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-09

En ekstra SATA harddisk er praktisk for ekstra lagerplads eller dividere dit operativsystem fra dine personlige filer . En hurtigere SATA -drev er nyttig til at køre krævende programmer . Installation af en ekstra harddisk kræver en smule viden om din sag opsætning , men du behøver ikke nogen form for avanceret computer know -how til at gøre det selv . Installationen procedure bør ikke tage mere end 10 til 20 minutter

Du skal bruge: .
SATA -harddisk
. SATA kabel .
Philips skruetrækker .


1 .
Tag strømkablet fra bagsiden af computeren . På bagsiden af computeren ved at trykke på kontakten på strømforsyningen til " Off ". Slukning af strøm direkte på strømforsyningen er med til at reducere risikoen med el- løber gennem strømkablerne , når du arbejder inde i computeren.
2 .
Fjern låget fra din sag . Nogle tilfælde har fingerskruer , mens andre må skrues med en stjerneskruetrækker , og nogle tilfælde har en nem adgang panel på den side af sagen , der glider ud .
3 .
Tjek om en ekstra SATA kabel allerede er installeret på bundkortet . Brug SATA kabel følger med din nye harddisk , hvis du ikke har en ekstra installeret . Følg SATA kabel af den primære harddisk for at finde de tomme SATA tilslutninger på bundkortet . Skub den ene ende af SATA kabel i bundkortet . Flip op og ned, hvis stikket ikke glider ind i bundkortet nemt . SATA kabler er indtastet , så du kan ikke installere dem den forkerte vej .
4 .
Skub harddisken ind i drevbåsen på din sag . Du kan få brug for at sikre drevet med skruer eller fingerskruer , afhængig af din sag .
5 .
Følg ledningen fra den primære harddisk til strømforsyningen til at finde et ledigt strømstik . Tilslut strømkablet til den bredere af de to interface slots på bagsiden af SATA -harddisk .
6 .
Slut SATA kablet til harddisken , flipping det hvis det er nødvendigt for korrekt indsættelse . Sætte sagen tilbage på computeren , sætte den i , og tænd strømforsyningen .

gode råd og advarsler


  • Du skal muligvis formatere harddisken før du kan bruge det . Du kan nemt formatere en sekundær harddisk i Windows ved hjælp af Administrator Tool Diskhåndtering eller ved at højreklikke på drevet i Denne computer .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan lave en SD-kortet ikke er formateret fejl     

    Kommentarer

    Code:
    change