hvordan du installerer hukommelse i en Dell Inspiron B130

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-13

Inspiron B130 har to hukommelsesmodulslot på undersiden af computeren , der holder RAM , der bruges af computerens operativsystem . Disse hukommelsesmodulslot kan komme med en eller begge slots udfyldt , når du køber din computer , afhængigt af den konfiguration, du valgte , da computeren blev bygget . Installere hukommelse i computeren gør det muligt at erstatte defekte hukommelse eller opgradere hukommelsen , så computeren kører hurtigere

Du skal bruge: .
Skruetrækker ( Phillips hoved )


1 . .
Luk din B130 og lukke skærmen , så der ikke bliver ridset .
2 .
Flip computeren på hovedet , fjerne strømkablet og batteriet , og find derefter hukommelsesmodul dækslet på bunden af den bærbare computer ( se Ressourcer til et billede af denne dækning . )
3 .
Løsn de tre skruer , der holder dette dæksel på computeren og derefter trække låget af.
4 .
Træk metal klip fra hinanden , at holde RAM -moduler på plads og skub derefter de moduler ud af deres slots for at fjerne enhver hukommelse øjeblikket er installeret på computeren .
5 .
Skub nye hukommelsesenheder i deres slots i en 45 graders vinkel og tryk på kanten af modulerne , indtil klip på hver side af dem klikker på plads .

6 .
Skru dæksel til hukommelsesmodul tilbage på computeren , skal du sætte batteriet og strømkablet igen, og tænd computeren .


Previous:nothing Next:Sådan nulstiller cmos på en thinkpad 

Kommentarer

Code:
change