hvordan du installerer nye hukommelse i en dell D600

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-18

Dell Latitude D600 er en bærbar computer designet til erhvervslivet . Systemet leveres med en 14- tommer skærm , en pegepind og touch pad , modulære medier bugter , og en Pentium M processor . Den bærbare computer har to RAM slots og accepterer op til en gigabyte DDR 2700 hukommelse per slot . Computerens hukommelse , eller RAM , arbejder sammen med processoren til at arbejde med edb-data og køre edb -programmer . Opgradering af RAM kan øge den hastighed og den samlede præstation af Latitude D600 . RAM er opgraderet gennem et aftageligt luge i bunden af den bærbare computer .

Du skal bruge:
Skruetrækker
. PC 2700 DDR bærbar hukommelse .


1 .
Drej D600 ud og tag strømkablet . Vend computeren , og fjern batteriet . Batteriet fjernes ved at trykke på en fane over batterirummet af den bærbare computer.
2 .
Løsn skruen i hukommelsesmodulet controller . Hukommelsesmodulet controlleren er en firkant dækning på bunden af den bærbare computer .
3 .
Løft dækslet . Fjerne eksisterende hukommelse, hvis nødvendigt ved hjælp af fingerspidserne og langsomt sprede sikkerhed klip på hver side af RAM indtil modulet springer op .
4 .
Ret det nye modul ved foring det op med hakket i midten af stikket . Skub modulet ind i stikket i en vinkel , og derefter forsigtigt trykke ned , indtil du føler et klik .
5 .
Sæt hukommelsesmodul dækslet og stram skruen . Udskift batteriet og strømkablet .
6 .
Genstart computeren. Hvis computeren ikke starter genåbne hukommelsesmodulet og sikre , at RAM er installeret korrekt .

gode råd og advarsler


  • Altid du jorde dig selv med en anti-statisk håndled band eller anden metode før du arbejder inde i en computer . Statisk stød kan alvorligt skade eller ødelægge computerens komponenter.


  • Previous:nothing Next:hvordan du udskifter en Toshiba bærbar dvd- drev     

    Kommentarer

    Code:
    change