hvordan du opretter forbindelse DVI til HDMI-indgang på en pc

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-18

DVI ( Digital Video Interface ) og HDMI ( High-Definition Multimedia Interface ) er to typer af dataoverførsel protokoller til overførsel af videosignaler fra en komponent til en anden, som en PC til HDTV . Nogle komponenter er udstyret med både DVI- og HDMI -stik , mens andre kun har det ene eller det andet . Tilslutning fra DVI til HDMI -komponenter kræver en adapter kabel med den rektangulære DVI stikket i den ene ende og de seks-sidede HDMI stik på den anden side

Du skal bruge: .
DVI til HDMI -kabel

.
1 .
Sluk for både komponenter, der vil være forbundet med kablet .
2 .
Sæt DVI ende af kablet til den matchende produktion eller indgang med foring op de to klynger af metal pins med donkraften huller . Den ene side af stikket har fire ben i et kvadratisk mønster . Den anden side af stikket har 24 ben i tre rækker .
3 .
Spænd grebene på DVI stikket til at holde det fra at trække ud af stikkontakten .
4 .
Sæt HDMI stik i den anden ende af kablet i en HDMI- port på den anden elektronisk komponent . Hvis DVI tilslutning foretages til et output port , skal du bruge en HDMI- indgang . Omvendt , hvis den første forbindelsen indebærer en DVI- indgang , skal du slutte den anden ende til en HDMI- udgang .


Previous:nothing Next:hvordan man kan tilslutte en Microsoft Wireless Laser Mouse 

Kommentarer

Code:
change