hvordan du tilslutter en acer bærbar til en tv

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-19

Acer laptops har en VGA ( Video Graphics Array ) udgang til at tilslutte en ekstern computerskærm . Den samme port kan også bruges til at slutte et fjernsyn , selv om tv'et ikke har en VGA -stikket , ved at tilslutte en adapter til at ændre VGA -forbindelse til en S-videoforbindelse almindeligt forekommende på tv-apparater . Ingen software er nødvendig . En genvejstast kombination ændrer udgang på Acer -skærmen til output på det tilsluttede TV -skærmen

Du skal bruge:
VGA til S-video adapter


1
<. br > Sæt de fire-sidede stik i den ene ende af adapteren kablet i Acer 's VGA -porten på den venstre kant af den bærbare computer .
2 .
Sæt den ene ende af S-video kabel til de matchende stikket i den anden ende af adapteren og tilslut den modsatte S-video stik på kablet til video input stikket på bagsiden af TV'et .
3 .
Tænd den bærbare computer og TV .
4 .
Tryk på " Fn " tasten sammen med " F5 " tasten på Acer tastaturet for at slukke den bærbare overvåge og tænde for VGA -udgang til at sende video til tv . Tryk begge knapper igen for at se tv og laptop på samme tid . Ved at trykke på tasterne for tredje gang lukker for VGA -udgang og gendanner video til Acer bærbare computer skærmen alene.


Previous:nothing Next:Hvordan finder jeg en PCMCIA ATA Flash serienummer ? 

Kommentarer

Code:
change