hvordan du udskifter hukommelsen i en hp 6510b bærbar

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-04

HP Compaq 6510b er en bærbar computer med evnen til at støtte en stor mængde RAM-op til 4 GB . Dog kan computeren også fungere med så lidt som 512 MB installeret . Afhængigt af hvordan du har konfigureret din HP Compaq 6510b , når de køber det , kan din computer være langt fra at have det maksimale RAM understøttet . Du kan øge hastigheden på din HP Compaq 6510b , især når du arbejder med meget store filer , ved at opgradere hukommelsen

Du skal bruge: .
stjerneskruetrækker
2 DDR2 -667 ( PC2-5300) DDR2-SDRAM notebook hukommelsesmoduler .


1 .
Drej HP Compaq 6510b og fjern batteriet. Anbring computeren på et bord eller skrivebord med skærmen nedad .
2 .
Skru enkelt Phillips-hoved skruen, der holder den store ventilerede panelet til bunden af 6510b . Fjern panel fra 6510b og sæt den til side .
3 .
Træk de to metal clips på hver side af den første 6510b hukommelsesmodul til side for at gøre modulet stige ud af åbningen. Fjern modulet fra stikket og læg den i en anti-statisk pose .
4 .
Placer opgraderingen hukommelsesmodulet i det åbne slot i en vinkel , så metalkontakterne på bunden af modulet kan gå ind i stikket først. Efter indsættelse metalkontakterne fuldt ud, skubbe den øverste del af hukommelsesmodulet ned for at gøre metal klip lås omkring det .
5 .
Fjern stjerneskruetrækker inde i hukommelsen rum , og skruerne i back- venstre hjørne af 6510b og back- højre hjørne af hukommelsen rum ( hvis 6510b batterirummet vender væk fra dig ) . Disse skruer låser tastaturet på plads .
6 .
Vend 6510b over og åbne skærmen . Find de fire sorte plastik faner langs den øverste række på tastaturet , og tryk dem alle mod den forreste del af 6510b at frigive tastaturet . Sving tastaturet op og fremad , så kablet tilsluttes .
7 .
Fjern og erstatte det andet hukommelsesmodul ved at gentage vejledningen i trin 3-4 .
8 .
Swing tastaturet ned igen , og skub de fire sorte faner til deres oprindelige positioner . Luk skærmen , og vend 6510b over .
9 .
erstatte de tre Phillips-skruer for at låse tastaturet på plads .
10 .

Sæt dækning for den første hukommelse rum , og skru den ned .


Previous:nothing Next:oplysninger om SDRAM 

Kommentarer

Code:
change