hvordan du vælger hukommelse til en bærbar

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-25

Købe en ny bærbar computer er en spændende begivenhed , men det kan også være en smule skræmmende . Der er meget for dig at overveje, inden du foretager dit køb . Hvis du har visioner for at downloade musik og film , spille spil eller redigering af alle dem i høj opløsning billeder, du tager , en af de mest afgørende komponenter din bærbare computer vil behovet er masser af hukommelse . Hukommelse er i virkeligheden en nøglekomponent i enhver laptop-selv for de mere casual brugeren
1

Beslut hvad du vil bruge din bærbare computer til . Aktiviteter som spil, downloade film , redigering fotos i høj opløsning eller arbejder med store filer kræver en bærbar computer med mindst 4 til 8 GB RAM ( random access memory ) for at køre problemfrit . Hvis du er studerende eller casual hjem bruger , der ønsker at surfe på internettet , se lejlighedsvis YouTube -video eller opdatere din social networking side , 2 til 4 GB RAM vil normalt være tilstrækkeligt .
2 .

Overvej pris , når der træffes afgørelse om din hukommelse behov . Generelt højere RAM svarer til en højere pris . Hvis du har brug for en bærbar computer nu til skole eller arbejde , men vil gerne købe en bærbar med masser af RAM bare i tilfælde , overveje at købe en med let tilgængelig hukommelse slots . Dette vil gøre dig i stand til let at opgradere din hukommelse på et senere tidspunkt . Dette er også en vigtig funktion til at overveje, om du har planer om at holde din computer i flere år . Tilføje mere hukommelse kan holde en ældre bærbar bliver forældet .
3 .
Sammenligning shop online og læse anmeldelser . Dette vil sikre, at du finder den bærbare computer med den rette mængde hukommelse , der passer til dine behov og få den bedste pris .


Previous:nothing Next:hvordan man kan reparere en macbook at overophedes 

Kommentarer

Code:
change