hvordan man deaktiverer en touchpad , når en USB-mus er tilsluttet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-25

Bærbare computere er bekvemme , transportable arbejdsheste , der kan være en glæde at bruge, men det touchpad kan komme i vejen nogle gange . Hvis du skriver og din tommelfinger et uheld pensler touchpad , kan du få din cursor hoppe til et tilfældigt sted på skærmen og gør dine ord vises i midten af en anden præmis . Et værktøj , der kan gøre det lettere er at bruge en ekstern mus i stedet for touchpad , men når du fjerner musen skal du stadig være i stand til at bruge touchpad . Visse computere giver dig mulighed for at gøre dette automatisk , eller du kan udføre et par enkle trin til at gøre det samme manuelt .
1
Download de nyeste drivere til din touchpad . . Din computer producent vil have de nyeste drivere til rådighed på sit websted . Gå til hjemmesiden for din computer producent og klik på "Support " linket og derefter finde den " Drivers " eller " Downloads " linket . Find dit system og download driveren til din touchpad. Kontakt computerproducenten for at få yderligere hjælp .
2 .
Klik på " Start " knappen , derefter på " Kontrolpanel " og derefter på " Mus "for at åbne Egenskaber for mus . Afhængig af din version af Windows , kan "Mouse " -ikonet være under " Hardware og lyd " sektionen . Find fanen for dit pegefelt , det kan identificeres af fabrikanten af din computer eller leverandøren for at de enkelte del . Klik på " Touchpad " fanen for at få adgang til indstillingen for din enhed . På visse systemer vil du starte et separat konfigurationsværktøj . Du kan derefter søge efter " Enhed Vælg " og klik på det . Se om dit system har et afkrydsningsfelt ud for " Deaktiver touchpad /pegeredskab , når ekstern USB- mus er til stede . "Check feltet .

Hvis din computer ikke har en indstilling til at deaktivere pegefeltet , skal du gøre det manuelt . Fortsæt til næste trin .

3 .
Med din USB- mus tilsluttet , deaktivere din touchpad manuelt ved at klikke på " Start "og derefter " Kontrolpanel "og derefter " System "eller " System og sikkerhed ", afhængigt af din version af Windows . Klik på " Enhedshåndtering "og derefter finde " Mus og andre pegeredskaber " kategori og klik på det . Find din touchpad og højre-klik , og derefter vælge " Deaktiver . " For at genaktivere din touchpad , kan du gentage dette trin , og når du højreklikker på din touchpad , skal du vælge " Aktiver ".

gode råd og advarsler


 • Hvis du bruger en USB- mus , der er drevet af batterier , kan du stå tilbage ude af stand til at bruge computeren, hvis du har deaktiveret touchpad og batterierne løber tør .
 • I trin 3 skal du sørge for at have din USB- mus tilsluttet , eller du vil ikke længere være i stand til at bruge computeren .


 • Previous:nothing Next:hvordan du vælger hukommelse til en bærbar   

  Kommentarer

  Code:
  change