hvordan man etablerer en printer til at udskrive på begge sider af papiret

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-25

Nogle printere kommer med mulighed for at printe på begge sider af papiret , så du kan spare papir ved udskrivning lange dokumenter som scripts , læseplaner og erhvervslivet rapporter. Selv om nogle printere ikke har en funktion, der giver dig mulighed for at blot klikke på en knap og print på begge sider , kan du meget nemt at konfigurere printeren til at samarbejde med dig , så du derefter kan vende dine sider og udskrive en anden side .

Du skal bruge:
Printer

Opsætning af computeren til Print " Duplex "


1 . .
Åbn et dokument, for at begynde at se, om din printer kan udskrive på to sider af papiret . Alternativt kan du gå til " Control Panel " og klik på " Printere og faxenheder " . På en Mac , skal du klikke på " Apple " -ikonet , efterfulgt af " Systemindstillinger " og derefter " Udskriv fax " .
2 .
Vælg "Filer" , " Udskriv "og derefter " Egenskaber " fra dialogboksen .
3 .
Klik på en fane , der vil læse enten " Finishing " , " Printer Standard "eller " Avanceret " .
4 .
Look at se om der er muligheder såsom " dupleksudskrivning " , " print på begge sider af papiret " eller " to-sidet side udskrivning " .
5 .
Aktiver indstillingen ved at vælge det fra en drop down menu eller kontrollere en kasse ved siden af. Hvis disse indstillinger ikke er tilgængelige , vil du ikke være i stand til at sætte din printer til automatisk at udskrive på begge sider af papiret .


Previous:nothing Next:Sådan nulstiller Samsung CLP -300 printer 

Kommentarer

Code:
change