hvordan man finder brugernavnet & adgangskode til en router

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-07

Hvis du ikke ændre administrator password til din router du er i risiko for at få uautoriserede personer adgang til din router . Alle routere har en standard brugernavn og adgangskode på grundlag af producentens . Du bør ændre brugernavnet og adgangskoden til din router , som nogen kan få adgang til din konto og bruge dit netværk signal eller foretage ændringer i dit netværk . Et brugernavn og adgangskode er også behov for at tilpasse netværksindstillingerne for din router
1
Se på din router til at finde ud af producenten . For eksempel kan din router være fremstillet af Netgear , Linksys eller Westell .
to .
Adgang til hjemmesiden for producenten og klik på deres støtte og dokumentation link . Gennemgå de oplysninger, for at finde standard brugernavn og adgangskode til routeren . For eksempel er standard password for Netgear og Linksys " admin ". Henvise til en original dokumentation , der fulgte med din router til standard brugernavn og password så godt.
3 .
Åbn din internetbrowser og skriv http://192 . 168. 1. 1 og forsøge at indtaste brugernavn og adgangskode , der er udstedt af din producenten for at se om det virker . Hvis du ikke lykkes i dit login , skal du nulstille din router .
4 .
Luk computeren ned .
5 .
Tryk på reset -knappen på din router i 30 sekunder ved hjælp af en spids genstand som en kuglepen eller papirclips . Nulstillingsknappen er en lille knap, der findes på bagsiden af routeren .
6 .
Tag router fra stikkontakten . Du bør stadig have reset -knappen trykkes i 30 sekunder, mens du kobler routeren .
7 .
Genstart computeren og tilslutte routeren tilbage i stikkontakten .
8 .
Åbn din Internet browser ( Firefox , Internet Explorer ) og type http://192. 168. 1. 1 . Skriv i brugernavn og kodeord , der er udstedt af din producenten og forsøge at få adgang til dit netværk .


Previous:nothing Next:hvordan man kan opgradere en DDR2 RAM 

Kommentarer

Code:
change