hvordan man installere en sekundær SATA II harddisk

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-03

Med den lette adgang til højere kvalitet multi-media og den deraf følgende større filer , installere en sekundær SATA II -harddisk kan hjælpe med datalagring problemer ved at tilføje mere plads . SATA II harddiske er en forbedring af de oprindelige SATA ( Serial Advanced Technology Attachment ) harddiske , fordi de har bedre kommunikation hastigheder , med 3,0 gigabits per sekund i stedet for de oprindelige 1,5 Gbit /s for hurtigere adgang til data . SATA II -drev på op til 2 terabyte findes som fra 2010

Du skal bruge: .
lille skruetrækker.


1 .
Sluk for computeren og tag netledningen .
2 .
Tag siden dækslet . Dette kan kræve fjernelse af skruerne fra bagsiden af computeren , der holder den side adgang panelet på plads .
3 .
Rør ved metalrammen på computerens kabinet , før du rører noget inde i computeren at sprede eventuelle bebyggede statisk elektricitet .
4 .
Skub SATA II harddisk til en ledig 3,5 tommer drevbås placeret på fronten af computeren under den optiske drev . Indsæt drevet, så den side af drevet , der indeholder stikkene vender mod bagsiden af computeren .
5 .
Fastgør drevet på plads med de medfølgende skruer .
6 .
Find en ledig SATA strømstik fra strømforsyningen , og sæt den ind i strømstikket slot på bagsiden af SATA II -drev . Det er indtastet skal indsættes i kun én retning . Den effekt stikket er større end de data stikket .
7 .
Sæt SATA II-data stik i bagsiden af drevet , og find SATA stikket på bundkortet . Dette er også indtastes , så det kan indsættes i én retning , og er normalt placeret i nederste højre hjørne af bundkortet i en standard oprejst sag . Det er mærket " SATA " for nem identifikation .
8 .
Sæt siden dækslet og udskift ledningen .
9 .
Boot op computeren og installere noget software , der følger med SATA II harddisk, hvis operativsystemet ikke automatisk registrerer drevet og installere den nødvendige software .

gode råd og advarsler


 • Hvis der ikke er nogen SATA stik på bundkortet , kan en SATA -adapterkort skal installeres i en ledig PCI -E ( Peripheral Component Interconnect-Express ) slot på bundkortet .
 • Sikkerhedskopier alle vigtige data på computeren , før du installerer den nye harddisk .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan forbedre pc’ens ydeevne med freeware   

  Kommentarer

  Code:
  change