hvordan man installere en trådløs printer & scanner

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-21

Udskrivning af et dokument, ovenpå , når printeren er nedenunder gør hele forskellen i dit hjem , da du ikke behøver at fysisk forbindelse til din printer scanner til at udskrive et dokument . Med trådløs teknologi , kan du udskrive et dokument hvor som helst i dit hjem eller scanne et dokument og gå væk for at se det scannede billede på din bærbare computer skærm . Du behøver ikke at beskæftige sig med sammenfiltrede ledninger eller fysisk forbundet med din computer for at udskrive eller scanne et dokument , når du installerer en trådløs printer og scanner .

Max OS X


1
Slut din Mac til din printer . scanner med USB-kablet til at bruge Indstillingsassistent . Installer software til at konfigurere printeren og scanneren til dit trådløse netværk , og sørg for , at dit trådløse internet er konfigureret .
2 .
åbne setup-assistent software og vælge dit trådløse netværk . Hvis dit trådløse netværk er beskyttet med adgangskode , vil du blive bedt om at indtaste adgangskoden .
3 .
Fjern USB-kablet fra printeren scanneren og Mac . Klik på " Systemindstillinger "for at se "Personlig ", " Hardware ", " Internet Wireless " og " System ".
4 .
Klik på " Udskriv fax " under "Hardware " for at befolke dine printerindstillinger. Sørg for at du har forbindelse til det trådløse netværk og printer og scanner er tændt .
5 .
Klik på " + "for at tilføje din printer og scanner og markere feltet " Share denne printer på netværket . "

Windows


1 .
Installer softwaren til at konfigurere printeren og scanneren til dit trådløse netværk . Hvis computeren ikke genkender softwaren , skal du tilslutte printeren og scanneren til computeren med USB- kablet til midlertidigt at bistå med installationen .
2 .
Klik på " Start ". Hvis du har Windows Vista eller Windows 7 skal du klikke på Windows flag og vælg " Kontrolpanel ".
3 .
Klik på " Hardware og lyd ", og under " Printere " vælge " Tilføj en printer . " Dette vil give dig mulighed for at tilføje din printer og scanner til dit trådløse netværk .
4 .
Vælg muligheden " Tilføj en netværksprinter, trådløs eller Bluetooth-printer . "Det vil scanne for trådløse printer og scanner . Sørg for at du har forbindelse til det trådløse netværk , og at printeren og scanneren er tændt .
5 .
Vælg din printer og scanner du vil installere når muligheden udfylder på skærmen , og klik på " Næste " for at fuldføre installationen .

gode råd og advarsler


  • Læs manualen , der fulgte med printeren og scanneren for at sikre opsætningen gøres ordentligt .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan adskille en eMachines bærbar     

    Kommentarer

    Code:
    change