hvordan man kan anvende dele af min gamle computer i min nye

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2012-06-24

Når det kommer til teknologi , den cyklus af konstant opgraderinger sikrer, at nye CPU'er eller harddiske er altid på vej . Hvis du er en køber , men ulempen er , at din hardware kan blive forældet hurtigt .

Dette betyder ikke, at du er nødt til at smide ud alle dine hardware hver gang du opgraderer . Hvis din gamle og nye computere har samme hardware , kan du nemt overføre hardware fra en maskine til den anden

Du skal bruge: .
CD -drev
Hard Drive .
RAM .

Installation RAM


1 .
Sluk computere , og åbne op begge sager. Find den hukommelse bugter , som er en serie af rektangulære , beige-farvet hylstre typisk ligger i nærheden af et hjørne af bundkortet .
2 .
Lås låsene på hver bugt , og træk pinde RAM fra den gamle computer , og sørg for ikke at anvende overtryk .
3 .
Installer RAM i hukommelsen bugter den nye computer , lukke sagen , og tænd computeren . Hvis du har anbragt RAM korrekt , at computeren skal starte normalt .

diskdrev


1 .
Sluk computerne , og åbne op begge sager. Find den diskdrev i begge computere . Den diskdrev vil typisk være monteret i en bedrift kammer i den øvre del af sagen .
2 .
Afmonter alle kabler, der forbinder drevet til den gamle computer , og fjern monteringsskruer . Der vil typisk være fire skruer, der fastgør drevet til computeren .
3 .
Overfør gamle drev til den nye computer , og vedhæfte skruer og kabler. Tænd din computer for at sikre , at det nye drev korrekt registreret .

gode råd og advarsler


 • Hvis du ønsker at bruge en gammel harddisk i din nye computer , skal du blot følge den samme proces , du brugte til at installere diskdrev . Opsætning varierer imidlertid afhængigt af, hvordan du ønsker at bruge den anden harddisk ( se Resources ) .
 • På en bærbar computer , kan ting som harddiske eller RAM nemt kan overføres , men disk drev og andre komponenter kan være vanskeligere at flytte
 • Sørg for at fjerne ethvert spor af statisk elektricitet ved arbejde-. statisk elektricitet kan stege din hardware ved kontakt . Må ikke arbejde i nærheden af tæpper . Eller investere i en antistatisk strop , hvis du planlægger at arbejde regelmæssigt med hardware -komponenter .


 • Previous:nothing Next:hvordan man bruger s - video på en GeForce grafikkort   

  Kommentarer

  Code:
  change