hvordan man kan ændre en primær partition størrelse

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-20

Dit primære partition er den vigtigste del af din harddisk sat til indlæse Windows-operativsystemet . Du kan bruge Windows Diskhåndtering redskab til at ændre størrelsen på den primære partition på harddisken . Dette er en fordel, hvis du køber en ny harddisk eller har en eksisterende harddisk med ekstra ledig plads . Udvidelse af primær partition kan du gemme flere filer og installere flere applikationer
1 .
Klik på " Start " knappen , og klik på " Control Panel " . Indtast " Partition " i Kontrolpanel søgetekst feltet øverst til højre hjørne . Dette viser et link til at oprette og formatere harddiske . Klik på dette link for at åbne værktøjet Diskhåndtering .
2 .
Højreklik på den partition du vil udvide . Vælg " Extend Volume " fra listen over menupunkter . Dette åbner en indstillingsdialog vindue .
3 .
Indtast den nye størrelse for din primære partition . Windows sætter standard ekspansion størrelse til den samlede mængde diskplads til rådighed på computeren .
4 .
Klik på knappen "Næste" . Et sidste resumé skærm er vist. Klik på " Finish " for at udvide partitionen og afslutte dine indstillinger .


Previous:nothing Next:hvordan man kan kontrollere hukommelsesforbruget hastigheden af en computer 

Kommentarer

Code:
change