hvordan man kan fjerne dvd -drev i en gateway mx6920 bærbar

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-28

Hvis dvd-drevet i din Gateway MX6920 bærbare computer ikke er i stand til at afkode og læse cd'er eller dvd'er , eller hvis det bare ikke i orden , som det skal , bliver du nødt til at erstatte det . Selv hvis DVD drevet ikke fungerer korrekt , bør du fjerne det lejlighedsvis og rengør det . Fjernelse af dvd-drevet fra Gateway MX6920 er en forholdsvis simpel opgave , som du kan gøre i et par ekstra minutter

Du skal bruge: .
Phillips # 0 skruetrækker
. Anti-statisk armbånd .


1 .
Kontroller, at DVD drevet ikke har en disk i den. Lukke den bærbare computer og slukke den . Afbryde AC adapteren og alle andre kabler .
2 .
Flip den bærbare computer, over , så det er op og ned . Skub batterilåsen til " Unlocked " position . Skub og hold batteriet udløseren , mens du fjerner batteriet .
3 .
Fjern tastaturet skruen med stjerneskruetrækker . Skruen er placeret næsten i midten af bunden af den bærbare computer og er mærket med et " K. "
4 .
Brug skruetrækker til at løsne de seks skruer på dækslet til hukommelsesporten . Skruerne kan ikke fjernes , så bare løsne dem . Fjern dækslet til hukommelsesporten .
5 .
Fjern dvd-drevet holdeskruen . Skruen ligger lige til højre for et bundkort chip med en stor " Intel " label trykt på toppen af det .
6 .
Tryk på DVD beslaget , hvor skruen hul er placeret . Derefter skal du skubbe dvd -drevet ud af båsen.

gode råd og advarsler


 • Rens dvd-drevet i din bærbare computer ofte til at sikre linsen forbliver fri for snavs , støv og fnug , der kan forstyrre laseren bruges til at læse diske .
 • altid bære en anti-statisk håndledsstrop at undgå at beskadige din computer med en elektrostatisk afladning .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan geninstallere Windows XP på en gateway 560ge   

  Kommentarer

  Code:
  change