hvordan man kan fodre en fotoscanner

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-17

Feed foto scannere kan du scanne en stak fotografier uden skift mellem billederne manuelt . En særlig direkte -feed bakken på scannerens holder din stak af fotografier og føder dem igennem på egen hånd. Fotografer og billede entusiaster med uendelig stakke af billeder vil opdage, at direkte-feed scannere spare dem tid , når de behandler større grupper af billeder . Tjek brugsanvisningen for eventuelle særlige instrukser , der kun til dine specifikke scanner
1 .
Undersøg de fotografier du planlægger at scanne og sikre, at de er flade . Hvis du udskrev de billeder , vent for blæk at tørre helt at holde billeder fra klistrer sammen og for at undgå at beskadige scanneren .
2 .
Skub bakken til ilægning dine dokumenter , fundet på toppen af scanneren . Det bør glide op i en vinkel . Større scannere kan have en flad bakke , som ikke behøver at blive justeret .
3 .
Vend stakken af fotografier nedad , og sæt dem i bakken . Skub nedad , indtil de fotografier, vil glide i ikke længere. Kontroller , at siderne glide ind i rillerne på hver side af lastning bakken .
4 .
Tryk på " Scan " knappen og vent til scanning for at fuldføre . Fjern din fotografier fra bunden skuffen .


Previous:nothing Next:hvordan man bruger dell D610 IR-porten 

Kommentarer

Code:
change