hvordan man kan forbedre pc’ens ydeevne med freeware

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-03

Når din pc forsinkelser at åbne programmer og filer , er det sandsynligvis skyldes en fragmenteret harddisk og dårlige poster i registreringsdatabasen . Du kan downloade og scanne din pc med mange freeware programmer til forbedring af din pc 's ydeevne . Når du begynder at bruge disse freeware værktøjer på et ensartet grundlag , vil du bemærke en enorm forskel i din pc's ydeevne

Du skal bruge: .
Wise Registry Cleaner
. CCleaner .
Comodo software .


1 .
Download og scanne din harddisk registre med Wise Registry Cleaner for funktionssvigt poster . Wise Registry Cleaner er freeware , der giver dig mulighed for at udføre en fuld sikkerhedskopi af registreringsdatabasen på din pc og løse registre , som forsinker adgang til bestemte filer . Dette registreringsdatabasen renere kan du skelne sikre og usikre poster i registreringsdatabasen.
2 .
Installer CCleaner og scanne din harddisk for at frigøre plads og gendanne dårlige filer . CCleaner freeware forbedrer din pc ved at rense de korrupte filer og software . CCleaner giver dig også mulighed for at surfe på internettet sikkert og frigør plads på harddisken .
3 .
Installere og scanne din pc med Comodo software for at slippe af med virus og spyware infektioner . Comodo er en kombination af en firewall og antivirus , der beskytter din pc mod hackere , trojaner , virusser , orme og andet spyware .


Previous:nothing Next:hvordan man kan slette laser blæk 

Kommentarer

Code:
change