hvordan man kan genoprette HP Pavilion 7905

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-12

HP Pavilion 7905 kommer læsset med Windows-operativsystemet . Windows tilbyder Systemgendannelse software til at hjælpe med at redde situationen i computeren på bestemte punkter eller datoer . Hvis du er bekymret for , hvordan en bestemt handling , såsom installation af ny software, vil påvirke computeren og operativsystemet , skal du bruge Systemgendannelse til at gemme systemfiler og indstillinger, inden der udøver den . Du har stadig brug for at gemme personlige filer såsom dokumenter og fotos , da Systemgendannelse vil ikke gemme dem .
1
Klik på " Start " knappen , og vælg , i orden, "Alle programmer ", " tilbehør. "," Systemværktøjer "og " Systemgendannelse ". Klik på alternativknappen ud for "Opret et gendannelsespunkt " og klik på " Næste ".
2 .
Indtast et navn , du ønsker i det åbne felt og klikke på " Opret ". Klik på " Luk " efter oplysninger om gendannelsespunkter vises i næste vindue .
3 .
Gendan systemet ved at klikke på , i orden, " Start "," Alle programmer , " "Tilbehør ", " Systemer Tools " og " Systemgendannelse. " Klik på " Gendan min computer til et tidligere tidspunkt "og derefter " Næste ".
4 .
Klik på et af datobokse der er skygge i at vælge det punkt , du ønsker at gendanne , og klik derefter på " Næste ". Luk alle andre åbne programmer , hvis det bliver du bedt om at gøre det .
5 .
Klik på " Næste "knappen og vent , når computeren lukkes nede. Efter et par øjeblikke systemet vil starte op igen, og klik derefter på " Ok " knappen .


Previous:nothing Next:hvordan du aktiverer s - video udgang på en dell inspiron 700m 

Kommentarer

Code:
change