hvordan man kan omgå HP blækpatron

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-28

Nogle gange er det nødvendigt at omgå blækpatron i en HP printer til at komme forbi en række fejl eller problemer , der kan påvirke udskriftskvaliteten eller produktion . Med de fleste HP model printere denne opgave er enkel og består i at trykke en række knapper på kontrolpanelet . Det vil tage omkring 10 minutter at udføre denne bypass af patronen justering og for at få dig tilbage på vejen til print af fine billeder og dokumenter igen . Det er en løsning på problemer , der opstår i løbet af tilpasningen eller anden tjeneste programmer .
1
Tænd computeren og printeren ved at trykke på power -knappen på hver enkelt , hvis disse maskiner er . ikke allerede er tændt . Give tid til computeren og printeren til at starte op .
2 .
Tryk på "Enter " eller " Set up " -knappen ( afhængig af netop din model af printer ) på toppen af printeren og holde den nede mens du trykker på " Menu ", " Options " eller " Enter "-knappen . Hver model har en anden type knappen .
3 .
Tryk og hold " Setup " og på pil op på PSC 2400 og 2500 Photosmart serien printere .
4 .
Tryk og hold ned " Indstillinger " og derefter hit " OK " på Officejet J4500 og J4600 serien printere .
5 .
Vælg et emne for at udskrive for at teste printeren . Ingen besked indikator skal vises , hvis patronen er omgået med succes .


Previous:nothing Next:hvordan man kan fjerne dvd -drev i en gateway mx6920 bærbar 

Kommentarer

Code:
change