hvordan man kan opgradere en G4 processor

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2012-06-24

Den modulære karakter Apple G4 computer ført til mange producenter gør tilbehør at supplere sin interne komponenter . Du kan opgradere processoren til en G4 , så den kan udføre computerens operativsystem , der kontrolleres af Apples styresystem med en højere hastighed og med større effektivitet . Du skal bruge en enkelt husstand værktøj og en udskiftning processor , der er kompatibel med Apple G4-dette kan fået fra en tredjepart fabrikanten på en computer butik eller en elektronik levering butik

Du skal bruge:
Bath . håndklæde .
Phillips guldsmedens skruetrækker .
Udskiftning processor .
Needle-næse tænger .


1 .
Fjern alle kabler fra G4 . Placer badehåndklæde på gulvet mod den side af G4 , der har Apple -logoet på den . Træk op på udløseren , der er på den side af G4 lige over Apple- logoet . Træk ned på sidepanelet , indtil det ligger på badehåndklæde
2
Fjern skruerne omkring processorens kølelegeme bur forsamling med Phillips- guldsmedens skruetrækker-. processor heat sink bur samling har en rillet metal top og er på den side panelet ved højre kant .
3 .
Løft processorens kølelegeme bur samling op med den ene hånd . Træk kablet fastgjort til processoren kølelegemet bur samling ud af printpladen på sidepanelet .
4 .
Placer processorens kølelegeme bur samling på badehåndklæde . Træk klippene ud på begge sider af køleplade med kanylen-næse tænger . Løft kølelegemet fra kølelegemet buret samling .
5 .
Træk processor chip , som er under køleprofil ud af kølelegemet buret samling ved hjælp af fingrene . Bortskaf processoren korrekt . Placer udskiftning processor på kølelegemet i den stilling , der blev besat af den oprindelige processor . Skub ned på udskiftning processoren til at sikre det på plads .
6 .
Placer kølelegemet tilbage på kølelegemet . Tryk ned på køleplade til at klikke den på plads . Kablet er knyttet til kølelegemet buret samling tilbage i forbindelsen på printkortet . Placer kølelegemet buret samling tilbage til sin oprindelige position på sidepanelet . Sæt skruerne .
7 .
Træk sidepanelet igen op på G4 . Træk udløseren ned for at sikre sidepanelet til G4 . Sæt kablerne .

gode råd og advarsler


  • Bær en anti-statisk rem , når du håndterer de interne komponenter af G4 , så man undgår en udladning af statisk elektricitet .


  • Previous:nothing Next:hvordan du tilføjer en USB til en router     

    Kommentarer

    Code:
    change