hvordan man kan opgradere hukommelsen på en PowerMac

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2012-06-23

Tilføjelse af hukommelse til en Apple PowerMac kan gøres ved at brugeren uanset hvor uerfaren han kunne være med interne komponenter i en Apple desktop . Dette skyldes, at den modulære karakter PowerMac . Du kan opgradere hukommelsen på en PowerMac uden brug af værktøj eller særligt udstyr . Alt hvad der behøves er en hukommelseschip , der er forenelig med den type PowerMac model du har , som kan konstateres fra den manual, som følger med Apple desktop

Du skal bruge: .
PowerMac-compatbile hukommelseschip .


1 .
Fjern alle kabler fra PowerMac . Løft op på udløseren i øverste venstre hjørne på PowerMac . Træk sidepanelet ud PowerMac . Fjern sidepanelet plastikindsats .
2 .
Træk låsemekanismen låsen nederst højre hjørne indersiden af PowerMac til højre . Skub hukommelseschip samling ud af bunden af PowerMac med hænderne .
3 .
Placer hukommelseschip forsamlingen på et bord med hukommelsespladser opad . Fjern PowerMac-kompatible hukommelseschip fra sin beskyttende pose . Hold PowerMac-kompatible hukommelseschip med benene fastgjort til bunden nedad og hakket mellem de to sæt af stifter tættest på venstre side .
4 .
Træk venstre og højre faner på en tom memory slot på hukommelseschip forsamling passiv med fingrene . Indsæt stifter af PowerMac-kompatible hukommelseschip i en åben slot på hukommelseschip forsamling . Tryk ned på PowerMac-kompatible hukommelseschip til at sæde det indvendige side af pladsen.
5 .
Skub hukommelseschip samling tilbage i bunden af PowerMac . Træk låsning låsen tilbage til venstre for at sikre hukommelseschip forsamling i stilling .
6 .
Læg sidepanelet plastikindsats tilbage på PowerMac . Placer sidepanelet tilbage på PowerMac . Træk udløseren ned igen. Sæt kablerne .

gode råd og advarsler


 • De fleste tilfælde af at opgradere en PowerMac kræver installation to lige store hukommelseschips på én gang .
 • Håndtering af en hukommelseschip ved dens ben kan forårsage statisk elektricitet til kort ud chippen .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan dæmpe skærmen på en HP w2408h   

  Kommentarer

  Code:
  change