hvordan man kan opsætte dobbelte computerskærme

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2012-06-24

Løb to skærme er en nem måde at maksimere stationær arbejdsstation . Almindelige operativsystemer , som Windows og Mac , har gjort det enkelt og bekvemt at tilslutte en ekstra skærm . Hvis du har en ekstra skærm , du vil dual -skærm med din computer , er uden brug af værktøj og processen er ikke meget tidskrævende

Du skal bruge: .
VGA splitter eller DVI splitter nu!


1 .
Find videoudgang stikket på bagsiden af din computer . Der bør være en VGA- forbindelse , DVI -forbindelse eller begge dele. Efterlad computeren tændt . Drej skruerne er placeret på den video stik mod uret for at afbryde den eksisterende videokablet fra bagsiden af din computer .
2 .
Sæt en kompatibel VGA-eller DVI splitter i stedet for kabel du fritliggende . En splitter er en enhed , der deler en produktion op i to udgange , en til hver skærm .
3 .
Sæt videokablet , som du tidligere afbrudt fra bagsiden af din computer til den ene ende af brændekløveren . Fastgør kablet fra den anden skærm til den endelige slot på brændekløveren . Tænd den anden skærm . Du er færdig med den proces , hvis din anden skærm kommer op automatisk og er konfigureret korrekt . Hvis det ikke konfigurerer automatisk , Windows -brugere gå til trin 4 , MAC brugere , gå til trin 5
4
Windows -brugere : . Højreklik på skrivebordet og vælg " Personalization " valgmulighed . Vælg " Display Settings " fra bunden af det nye vindue , der åbnes. Vælg den skærm markeret som "2 ". Højreklik skærm billede " 2 " og vælg " Vedhæftet ". Din skærm skulle nu have en skærm med en udvidet del af desktop arbejdsområde.
5 .
Hvis du er en Mac-bruger , klik på " Preferences " fra skrivebordet og vælg " Find skærme . " En ny arbejdsplads vil nu være tilgængelige på din anden skærm . Et vindue med titlen " Preferences " vil automatisk dukke op på din nye desktop . Justere disse til din smag .

gode råd og advarsler


  • grund af risikoen for stød , altid forsigtig , når der beskæftiger sig med elektriske apparater .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan opgradere en G4 processor



     

    Kommentarer

    Code:
    change