hvordan man kan reparere en macbook at overophedes

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2012-06-24

En MacBook bærbar computer, overophedning er ofte på grund af interne fan's manglende evne til at køle ned hovedkortet , som bliver varm , når computeren fortsætter med at køre med en høj hastighed for at opretholde flere applikationer . Den bærbare computer kan også arbejde forkert , hvis en ophobning af støv samler sig i den bærbare computers lufthullerne , som blokerer for cirkulation af luft fra den interne blæser . Over tid kan den bærbare 's shell blevet meget varm og selve computeren vil køre langsommere end normalt

Du skal bruge: .
Spray luft renere .
Fnugfri klud .

Spray Luftfilter


1 .
Gem alle åbne dokumenter , og afslut ud af alle applikationer. Tryk på Power -knappen på din MacBook , og vælg " Luk " knappen på pop-up -menuen .
2 .
Fjern magnetiske strømkablet fra din MacBook laptop, og hold sprøjtedyse mindst 10 inches væk fra MacBook 's lufthullerne , som ligger tæt på hængslet i bunden af den bærbare computer .
3 .
Spray trykluft i en fejende bevægelse over lufthullerne til skubbe støv eller snavs ud af den bærbare computer. Tør eventuelt resterende støv omkring lufthullerne med en ren , fnugfri klud .

Luk Programmer


1 .
Klik på " Go " øverst på MacBook 's skærmen , og klik på " Værktøjer " på sub-menu. Dobbeltklik på " Activity Monitor " -knappen for at køre Activity Monitor applikationen.
2 .
Klik på " CPU "-fanen i bunden af aktiviteten Monitor vinduet for at se din laptop kører i øjeblikket applikationer , og klik på " CPU " kolonnen øverst i vinduet for at arrangere dine applikationer ved at dem som bruger flest af computerens ressourcer .
3 .
Vælg det program , du aktuelt ikke bruger , og klik på " Afslut proces " knappen øverst på skærmen . Afslut Proces -knappen er billedet af en rød " Stop "skilt .
4 .
Vælg " Afslut " eller " Afbryd " fra pop-up vindue til bekræftelse for at afslutte programmet .

gode råd og advarsler


  • Ifølge den officielle Apple-webstedet , må du ikke placere din bærbare computer på en overflade , der blokerer dens væld da dette kan føre til overophedning .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan opsætte dobbelte computerskærme     

    Kommentarer

    Code:
    change