hvordan man kan tage låget af HP Pavilion a445c

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-11

Hver desktop computer , herunder HP Pavilion a445c , består af en metal chassis eller stel . De indre dele af computeren , såsom harddisk , bundkort og strømforsyningen tillægger chassiset . En dækning går over chassis , beskytter den indvendige computer dele . Hvis du skal rette eller udskifte dele i computeren , er den første ting du skal gøre med succes fjerne dækslet . Den a445c 's dækning omfatter to sidepaneler og et frontpanel

Du skal bruge: .
flad skruetrækker .


1 .
Tag netledningen fra bagsiden af computeren og stikkontakten . Fjern de to skruer, der holder den venstre side panel på bagsiden af computerens chassis .
2 .
Træk venstre side panel tilbage , indtil den stopper , så træk det væk fra maskinen til helt fjerne det .
3 .
Tryk på de fire plastiktappene ( tre på den side og en i bunden ) , der holder frontpanelet på computerens chassis . Grab kanten af panelet med fingerspidserne og træk det væk fra computeren for at fjerne det .
4 .
Fjern de to skruer, der holder i højre side panel til computerens chassis . Træk panelet så langt tilbage som det vil gå , så trække den væk fra computeren for at fjerne det .

gode råd og advarsler


  • Før røre nogen dele inde i computer , skal du trykke computerens metalchassis for at aflade evt statisk elektricitet i kroppen .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan sætte dias i en hp 3570c     

    Kommentarer

    Code:
    change