hvordan man kan tænde den trådløse internet kontakten på hp dv1000

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-23

HP Pavilion DV1000 bærbar computer har en knap over tastaturet for at vende den interne trådløse adapter til og fra . Denne knap er placeret for enden af rækken af multimedia knapper ovenover den øverste række på tastaturet . Fordi trådløs og andre multimedie knapper ikke er en del af standarden computerens tastatur sæt , de kræver enhedsdrivere til at fungere korrekt . Hvis du har forsøgt at aktivere eller deaktivere den trådløse adapter i din Pavilion DV1000 og har været ude af stand til at gøre det-især efter geninstallation af operativsystemet-den mest sandsynlige årsag er , at du skal downloade og installere driverne .
1
Tryk på knappen på højre side af rækken af multimedier tasterne på den øverste række . på tastaturet . Denne knap aktiverer og deaktiverer den trådløse adapter til DV1000 . Du bør se LED lys inde i knappen-samt en ekstra lys i midten af skærmen hængsel-tænde og slukke som svar på Deres tastetryk . Hvis du ikke gør det, skal du fortsætte til næste trin .
2 .
Naviger til føreren og download-side for HP DV1000 ( se Resources ) .
3 .
Klik på drop -down menuen øverst i vinduet og vælge den version af Windows installeret på din Pavilion DV1000 . Klik på " Næste ".
4
Klik på plustegnet ved siden af " Driver-Tastatur , mus og inputenheder " . for at udvide kategorien
5 <. br >
Klik på den sorte "Download " knappen ud for " Quick Launch Buttons ". Når din webbrowser beder dig om at vælge en download placering , skal du vælge skrivebordet og klik på " Gem " eller " OK ".
6 .
Dobbeltklik på filen " sp29528 . exe " , når overførslen er færdig , og klik derefter på " Næste " for at installere driverne til Pavilion DV1000 multimedie taster .
7 .
Genstart computeren , når du bliver bedt om , og test den trådløse adapter knappen, når Pavilion DV1000 er færdig genstart . Du skal nu finde, at knappen fungerer korrekt .


Previous:nothing Next:Sådan finder du din computers processorhastighed 

Kommentarer

Code:
change