hvordan man kan teste hastigheden på en Apple USB -modem

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2012-06-15

Apple modem er et USB- modem , der er designet til brug med en dial- up Internet udbyder . Modemet kan producere hastigheder på op til 56 kilobyte per sekund. Over tid kan du ønsker at bestemme den faktiske hastigheder , at din Apple modem producerer , hvis du oplever en afmatning bruge internettet . Du kan tjekke din modem 's hastighed ved hjælp af et simpelt online Internet hastighed test

Du skal bruge: .
Safari internetbrowser


1
Tilslut din Apple USB -modem . til din Mac-computer . En meddelelse vises på computerskærmen for at angive, at modemet held er tilsluttet .
2 .
Åbn Safari internetbrowser og gå til en online Internet hastighed test . Der er forskellige test hjemmesider at vælge imellem , herunder Speed Test , Speakeasy og DSL rapporter ( se Resources ) . Til vores formål vil vi vælge Speed Test selv om alle tre lokaliteter funktion meget på samme måde . Klik på den grønne boks øverst på skærmen , der har titlen " Begynd Test ".
3 .
Vent hastighed test er færdig og gøre sig de testresultater . Gentag hastighed test flere gange for at kontrollere, at resultaterne har en nøjagtighed .


Previous:nothing Next:hvordan man kan forbinde to VGA kabler 

Kommentarer

Code:
change