hvordan man kan tilslutte en Microsoft Wireless Laser Mouse

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-18

Microsoft Corporation har specialiseret sig i at udvikle styresystemer til computere samt eksterne enheder såsom tastaturer og mus . Microsoft producerer flere forskellige typer og stilarter af mus , der bruger både laser og trådløs teknologi . Den trådløse teknologi implementeret i Microsofts computermus produkter mindsker behovet for påtrængende ledninger , der fremmer unødvendig rod på en computer arbejdsstation . Tilslutning af din nye Microsoft trådløse mus til computeren er en forholdsvis simpel affære for de fleste brugere og tager kun et par minutter at udfylde .

Du skal bruge:
Microsoft Wireless Laser Mouse
. IntelliPoint-software .


1 .
Installer IntelliPoint software på din computer fra installationsdisken følger med Microsoft Wireless Laser Mouse eller ved direkte download fra Microsofts supportwebsted . ( Se Ressourcer til download siden. ) Efter at hente den korrekte software i forbindelse med din specifikke produkt , skal du åbne den downloadede fil for at starte installationen guiden .
2 .
Følg installationsguiden prompter og genstarte computeren når du bliver spurgt . Sørg for at fjerne dine gamle PS /2 eller kabel USB-mus fra computeren , inden operativsystemet indlæses . Tilslut den trådløse USB -hub for din nye mus til en ledig USB -port på computeren .
3 .
Vent til din computer for at afslutte oprettelsen af enhedsdrivere . En lille besked boble skal vises på den nederste højre side af skærmen , når processen er afsluttet .
4 .
Fjern batteridækslet er placeret i bunden af din trådløse mus og installere medfølgende batterier i enheden . Sæt batteridækslet på igen når du er færdig .
5 .
Tryk på " Connect " knappen på USB -hub , efterfulgt af små " Connect " knappen i bunden af musen . Visse trådløse Microsoft- mus kan frembyde en tænd /sluk-knap er placeret i bunden samt ; være sikker på , at kontakten er i " ON " position , før du trykker på " Connect " knappen i bunden af musen

6 .
teste funktionaliteten af din trådløse Microsoft mus ved at flytte det rundt på musemåtten og kontrollere din computerskærm for markøren bevægelse.


Previous:nothing Next:hvordan man kan adskille en microSD -chip fra en adapter 

Kommentarer

Code:
change