hvordan man kan udveksle patroner på epson tx200 printeren

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-05

Epson Stylus TX200 er en multifunktions printer, scanner og kopimaskine designet med fire blækpatroner for at producere udskrifter . Epson TX200 advarer en bruger , når printeren har en eller flere ringe eller brugt patroner via en blækpatron udskiftning LED lys på kontrolpanelet og en patron check system inde i printeren . Udveksling af en brugt blækpatron med en ny kræver , at du får adgang til printerens indre at afgøre, hvilken patron skal udskiftes , og derefter bytte de brugte patron med en ny .

Du skal bruge:
Blækpatroner


1
Tænd din Epson TX200 printer
2

Tag fat i siderne af scannerenheden og løft op til at afsløre printerens indre .
3 .
Tryk på knappen "Stop" og derefter vente på , at blækket blækpatronholderens at flytte til centrum af printeren .
4 .
Check transportøren at se, hvilke blækpatroner flugter med dråbeikonet med den diagonale linje over det . Dette er en brugt patron . Hvis mere end én tomme patron eksisterer, vil luftfartsselskabet flytte til den næste brugte kassetten, indtil den er færdig med at kontrollere og derefter flytte til højre side af printeren .
5 .
Placer dine fingerspidser langs bagkanten af patronen og træk den op at vende det på sin hængsel , væk fra patronerne .
6 .

Skub den rillede tappen på bagsiden af første brugte patron og derefter løfte patronen ud af slot på printeren .
7 .
Tag en ny patron fra sin vakuum-forseglede emballage . Ryst den fra side til side to eller tre gange . Forsigtigt trække den gule tape fra patronen uden at røre blækdyser eller elektriske kontakter .
8 .
Sæt patronen i den tomme plads, og tryk ned på toppen , indtil du hører et klik i åbningen . Erstatte andre patroner efter behov .
9 .
Dæk blækpatroner igen med patron låget og tryk ned for at låse den på plads . Sænk scannerenheden , tryk på " Stop " for at oplade blæk og derefter vente på, at lysdioden slukke .

gode råd og advarsler


 • Exchange blækpatroner kun, når du har patroner på hånden og så snart som muligt efter, at blækpatronen udskiftning alarm LED lys tændes . Det TX200 vil ikke udskrive , hvis en patron er tom . Fjernelse af en brugt blækpatron uden en udskiftning kan forårsage blækdyserne at tørre ud .
 • Altid skubbe en ny patron ind i pladsen, indtil du hører den klikker på plads . Hvis patronen ikke klikker , vil LED ikke slukke og printeren kan ikke arbejde .


 • Previous:nothing Next:hvordan man kan sænke din laptop temperatur   

  Kommentarer

  Code:
  change