hvordan man kan vægbeslag en LCD-skærm

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2012-06-02

Vægmontering en LCD-skærm er en almindelig praksis i hjemmet , fordi det kan spare plads og er en dejlig måde at vise en LCD-enheden . Montering af en LCD- skærm på en væg kan virke en skræmmende opgave for første gang boligejer . I virkeligheden er LCD montering processen ikke så vanskeligt og kræver kun et par værktøjer og en ven til at hjælpe

Du skal bruge: .
LCD-skærm monteringssæt
Blyant .
Drywall så .
Boremaskine med gips smule .
Hammer .
Topnøgle .
Vaterpas .


1 .
Bestem den placering, hvor du vil have LCD- skærm monteret . Overvej belysning ( vinduet blænding og sådan ) , hvor du og andre mennesker vil blive siddende, og synsafstand , blandt andet plads overvejelser . Husk at efterlade noget plads på væggen i nærheden af skærmen , hvis du vil installere højttalere .
2 .
Køb en passende monteringssæt og installation værktøjer , hvis din LCD-skærm ikke kom med dem . Check internettet til montering produkter, der er egnet til netop din LCD-størrelse eller model . Det er på tide at vægbeslag din LCD-skærm , når du har monteringssæt og nødvendige værktøjer .
3 .
Find stutterier i væggen i din foreslåede plads til at støtte LCD-skærmen . To knopper burde være nok til at holde vægten af din LCD skærm . Banke med din næve og lytte efter forsigtigt på væggen for at finde den studs . En solid , kedelig lyd betyder, at du har fundet en hankat , som en hule lyd angiver, at der ikke er en hankat bag den del af muren .
4 .
Marker med en blyant til at finde Stud steder og boret huller til ankre . Bor huller i knopperne for , hvor din monteringsbeslag vil blive installeret .
5 .
Fastgør bæreskinner til bagsiden af din LCD og sørg for at de passer præcist uden skred .
6 .
Opret to huller på væggen til LCD ledninger til at komme igennem ved hjælp af en gipsvæg sav. Den øverste hul ( wire indrejse hul ) bør bag LCD-skærm og det nederste hul ( wire exit hul ) bør foretages tæt på fodpanelet . Hullerne bør også være på den placering mellem de foreslåede monteringsbeslag .
7 .
Bor huller til bolten ankre i de afmærkede steder i trin 4 . Sæt bolten ankre ind i hullerne og hammer dem ned .
8 .
Fastgør vægbeslag til bolt ankre på væggen . Brug en topnøgle til at stramme dem, og sikre, at monteringsbolte er sikre på ankre . Brug et vaterpas til at kontrollere vægmontering er endnu .
9 .
Spørg en ven om hjælp løft på LCD-skærmen på væggen mount . Pass LCD netledning ned øverste hul . Juster bæreskinner på bagsiden af LCD-skærmen med vægbeslag og være sikker på , at den er låst nede stram . Nå dine finger inde i nederste hul , træk stikket ud og sætte det ind i den nærmeste stikkontakt på væggen .

gode råd og advarsler


 • Når du finder en stud er det let at finde den næste , som stutterier typisk er fordelt 16 inches fra hinanden . Dog kan ørestikker være 24 inches fra hinanden i nogle udformningen , men dette er sjældent . Du kan også købe en " stud søg " for at finde væggen nitter .
 • Hang en plakat eller et billede i forhold til størrelsen af LCD- skærmen på væggen for at se om du kan lide placeringen .


 • Previous:nothing Next:Sådan foretages fejlfinding en flatbed scanner   

  Kommentarer

  Code:
  change