hvordan man opsætter trådløse på en Lexmark 4850

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2012-06-16

Lexmark 4850 er en alt -i-én printer /scanner , der også er udstyret med trådløse funktioner . Det er muligt at udskrive direkte til Lexmark 4850 fra en computer, der kører på et trådløst netværk . Ikke alene betyder dette fjerner rod af ledninger, det giver også flere computere til trådløs forbindelse til Lexmark 4850 for komplet udskrivning adgang . Konfigurer den trådløse forbindelse på din computer og nyde fordelene ved trådløs udskrivning

Du skal bruge: .
Wired Keyboard
3 " AAA " batterier .


1 .
Sæt Lexmark 4850 installations-cd'en i computerens cd- drev . Når disken belastninger , på skærmen følg vejledningen for at installere Lexmark 4850 driveren på din computer .
2 .
Tænd Lexmark 4850 ved at trykke på power -knappen på oversiden af printeren .
3 .
Rul ned på printerens menu ved hjælp af pilen og stoppe på " Setup "valgmulighed . Vælg den indstilling ved at trykke på knappen i midten mellem de fire piletaster .
4 .
Rul ned og vælg " Opsætning af netværk "og derefter" Udskriv Netværksinstallationsside . " Lexmark 4850 vil nu udskrive en netværkskonfigurationsside indeholdende de nødvendige oplysninger , som du får brug for i Trin 11 .
5 .
Vælg " Start " knappen på den computer, du vil forbindelse til printeren trådløst og vælg " Kontrolpanel ".
6 .
Åbn " Printere og faxenheder ", og højre-klik på " Lexmark 4850 Series "for at vælge " Deling ".
7 .
Klik på " Delt som " valgmulighed , så navnet på printeren , og klik på " OK . "For eksempel , hvis computeren er sat op i dit arbejdsværelse , kan du kalde det " Den computer. "
8 .
Højreklik " Lexmark 4850 Series " igen og vælg " Egenskaber ".
9 .
Vælg " Ports " fanen øverst i det åbne vindue og vælge " Tilføj port ".
10 .
Vælg " Local Port "og derefter " Ny port . "
11 .

Skriv i " UNC Port Name " , der er anført på din " Network Setup Page " og klik på " OK ". Luk vinduet og vælg " Anvend " option , derefter på "OK "for at fuldføre opsætningen .


Previous:nothing Next:hvordan man kan adskille en HP Pavilion bærbar ze2000e 

Kommentarer

Code:
change