hvordan man partitionerer min eksterne harddisk

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2012-06-11

Tilføjelse af en ekstern harddisk til din pc åbner en masse muligheder for lagring af data . Før du bruger din nye harddisk , skal det være opdelt i sektioner , der holder mængder . Mængder genkendt af din pc som levedygtige områder for at skrive data . partitionere din eksterne harddisk med blot et par enkle trin
1
Slut den eksterne harddisk ind en USB- port på pc'en . Hvis du har en installations -cd til den eksterne harddisk , sted, i dit cd-drev , og følg instruktionerne for at partitionere og formatere drevet.
2 .
Klik på " Start " og derefter til højre -klik " Denne computer "i Windows XP , hvis du ikke har et drev installations-cd'en . Til Windows Vista, skal du klikke på "Start " og derefter til højre -klik " Computer ".
3 .
Vælg " Administrer ". Du vil blive vist en computer vinduet . Vælg " Disk Management " fra menupunkterne til venstre .
4 .
Højreklik på den eksterne drev og vælg " Initialiser Drive " for at starte partitionering og formatering proces . Hvis der allerede er en volumen på drevet , skal du vælge " Slet Volume " først . Advares om, at sletning af en volumen udsletter data .
5 .
Følg drevet initialiseringen vejledningen for at partitionere og formatere drevet. Du kan partitionere harddisken i mange sektioner , hver med et andet drev bogstav . Tilføjelse af flere sektioner giver dig mulighed for bedre at organisere drevet . For eksempel kan en drevbogstav være til musik, en anden for video .

gode råd og advarsler


  • NTFS er det mest populære Windows- format . Vælg denne indstilling under formateringen .


  • Previous:nothing Next:hvordan man kan sammenligne SATA harddisk hastigheder     

    Kommentarer

    Code:
    change