hvordan man trådløst tilslutte en bærbar computer med en printer

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2012-06-05

For at gøre mest muligt ud af en bærbar computer 's portabilitet , bør du vælge at bruge en trådløs printer i stedet for en , der kræver en kabelforbindelse . Brug af en trådløs printer gør det muligt at tage din bærbare computer hvor som helst i dit hjem eller på kontoret og stadig være i stand til at udskrive

Du skal bruge: .
trådløse printer
. Bærbar computer.


1 .
Download din trådløse printer 's installations -cd til din bærbare computer . Hvis du ikke har den cd eller arbejder på en nyere operativsystem , der ikke understøttes af installations-cd'en , skal du besøge producentens websted for at downloade driver software til din model printer .
2 .
Installer softwaren .
3 .
Vælg det trådløse netværk , der har den trådløse printer , du ønsker at få adgang . Hvis det er et sikkert netværk , leverer netværks WEP ( Wired Equivalent Privacy) sikkerhedskoden, når du bliver bedt om .
4 .
Klik på " Start "knappen for både Microsoft XP og Microsoft Vista platforme .

Hvis du bruger Vista , skal du klikke på kontrolpanelet , og derefter under " Hardware og lyd " overskriften , skal du klikke på " Printer ". Hvis du bruger XP platform , skal du klikke på " Printere og faxenheder " mulighed, som findes på start-menuen .
5 .
Klik på " Tilføj en printer ". Klik på " Tilføj en netværksprinter, trådløs eller Bluetooth-printer . " Din bærbare computer vil søge efter tilgængelige trådløse printere .
6 .
Klik på navnet på den trådløse printer , du vil tilslutte. Vælg " ja " når du bliver bedt for at udskrive en testside eller " nej " , hvis tilfreds med forbindelsen .


Previous:nothing Next:hvordan man kan udveksle patroner på epson tx200 printeren 

Kommentarer

Code:
change